Kamila Karafiátová

Bakalářská práce

Podmínky pro podnikání v pohostinských provozech ve Francii

The conditions for entrepreneurship in hospitality establishments in France
Anotace:
Bakalářská práce analyzuje a charakterizuje současné podmínky pro podnikání v pohostinských provozech ve Francii. Zaměřuje se na podmínky pro vstup do oboru pohostinství (legislativní, ekonomické a materiální podmínky) a na podmínky regulace provozu (hygienické požadavky, regulace kouření, podávání alkoholických nápojů, provozní doby a přehrávání hudby). Tato bakalářská práce může sloužit jako ucelený …více
Abstract:
Bachelor thesis analyses and characterizes the current conditions for entrepreneurship in hospitality establishments in France. It aims at the entry conditions into the hospitality industry (legislative, economic, material and operational conditions) and at the regulatory conditions of operation (sanitary requirements, smoking, alcoholic beverages, opening hours and music playing). This bachelor thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2015
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Indrová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/45715