Bc. David Slánský

Master's thesis

Prevence bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany v gastronomickém provozu

Prevention of Occupational Health and Safety and Fire Protection in Catering Operations
Abstract:
Diplomová práce se zabývá prevencí bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany v gastronomickém provozu. Zadání cíle je definováno jako zdůvodnění legislativní povinnosti a význam BOZP a PO v gastronomickém provozu a zaměření se na rozsah a cíle školení dle právních dokumentů. V rámci hypotézy jsou zkoumány novely současného znění požárního zákona č. 133/1985 Sb., kdy dochází k hodnocení vývoje …more
Abstract:
The diploma thesis deals with prevention of safety and health protection and fire protection in catering operation. The goal is defined as a justification of the legislative obligation and the importance of OSH and FP in gastronomic operations and focus on the scope and objectives of training according to legal documents. The hypothesis examines the amendments to the current wording of the Fire Act …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 11. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 1. 2020
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze