Vladimír KOVÁČ

Bakalářská práce

Identifikace plýtvání a návrh možností eliminace plýtvání ve vybrané firmě

Identification of Waste and Designe Conception of Elimination in the Selected Company
Anotace:
Práca sa zaoberá elimináciou plytvania v nevýrobnej oblasti. V teoretickej časti sú popísané druhy plytvania, metódy odhalenia a metódy eliminácie, ktoré sú použité v praktickej časti. Súčasťou teoretickej časti je aj popis priemyselného inžinierstva a história jeho vzniku. V praktickej časti je spracovaná analýza súčasného stavu pomocou zvolených metód a následne vypracovaný návrh možnosti eliminácie …více
Abstract:
The task deals with the elimination of waste in non-production areas. The theoretical part describes the types of waste, methods of detection and elimination methods that are used in the practical part. The component of theoretical part is the description of industrial engineering and history of its origin. The practical part is written about the current state using selected methods and follow-up proposal …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2012
Zveřejnit od: 18. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Felicita Chromjaková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOVÁČ, Vladimír. Identifikace plýtvání a návrh možností eliminace plýtvání ve vybrané firmě. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 18.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 18. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Bakalářský studijní program / obor:
Systémové inženýrství a informatika / Řízení výroby a kvality