Analýza konkurence pohostinství a restaurací v městě Prostějov – Lucie Krchňáková
Lucie Krchňáková
Diplomová práce
Analýza konkurence pohostinství a restaurací v městě Prostějov
Analysis of competetion
Anotace:
Trh gastronomických zařízení v České republice zažívá v posledních letech řadu změn. Příčiny změn můžeme hledat na straně nabídky i poptávky. Stranu poptávky významně ovlivňují rychle se měnící preference zákazníků a jejich kupní síla. Služby, které gastronomická zařízení nabízejí patří k těm, které jsou nejrychleji omezovány v době poklesu nebo stagnace kupní síly zákazníků. Naopak v době růstu kupní …víceAbstract:
Analysis of competetion
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 3. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/9399
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 1. 2009
- Vedoucí: Jan Koudelka
- Oponent: Blanka Kolářová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/9399
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Analýza gastroturistiky v Olomouckém kraji
Michaela Drlíková -
Strategie franchisingového řetězce na příkladu The PUB
Martin Šampalík