Alexandr Solodiuc
Bakalářská práce
Podnikatelský projekt
Business plan
Anotace:
Cílem práce bylo sestavit podnikatelský projekt se zaměřením na založení a rozvoj polevkárny. Na základě výsledků provedené technické-ekonomické studie byl vytvořen plán, zaměřený na založení a rozvoj ziskového restauračního podniku – bistro polévkárny Hustá Polévka. První část zahrnuje teoretická východiska, formulovaná na základě studia odborné literatury a komparace názorů jednotlivých autorů, kteří …víceAbstract:
The aim of the work was to create a business project with a focus on the establishment and development of a soup factory. Based on the results of the technical-economic study, a plan was created, aimed at establishing and developing a profitable restaurant business - the bistro of Hustá Soup. The first part includes the theoretical background, formulated on the basis of the study of professional literature …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jan Huml
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský projekt
Tatiana Naumova -
Podnikatelský projekt
Tereza Karásková -
Podnikatelský projekt a analýza jeho rizikových faktorů
Tatiana Badashkeeva -
Zakladatelský projekt pro dopravně-logistickou společnost
Václav Kuthan -
Zakladatelský projekt pro dopravně-logistickou společnost
Jindřich Jirmásek -
Podnikatelský projekt
Adam Bukovský -
Podnikatelský projekt - včelí farma
Martin Kotas -
Podnikatelský projekt
Valeriia Bilova
Název
Vložil
Vloženo
Práva