Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků a jejich dietologické hodnocení – Václava Susan Holinková
Václava Susan Holinková
Bakalářská práce
Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků a jejich dietologické hodnocení
Nutritional value of selected fish products and their dietary assessment
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOLINKOVÁ, Václava Susan. \textit{Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků a jejich dietologické hodnocení}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/u73fpz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.