Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování – Luděk SVOBODA
Luděk SVOBODA
Bachelor's thesis
Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování
The Technological Intervention for the Restriction of Biochemical Changes of Grape Wine During Storage
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá výrobou, skladováním a správným zacházením s vínem za účelem vyprodukování co nejkvalitnějšího produktu určeného ke konzumaci. Práce je rozčleněna do sedmi kapitol. První kapitola se krátce zabývá historií pěstování révy vinné. Druhá kapitola se zabývá opět krátce rody a odrůdami révy vinné. Třetí kapitola zahrnuje výrobu vína od růstu a sběru hroznů až po stabilizaci hotového …viacAbstract:
This bachelor thesis deals with production, storage and proper manipulation with wine to produce the highest quality of final wine. This thesis is divided into seven chapters. First chapter briefly describes history of growing vine. Second chapter deals with kinds and types of grapevines. Third chapter describes production of wine from grapes growing to final wine stabilization. The fourth chapter …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013
Zverejniť od: 15. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Hanuštiak
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SVOBODA, Luděk. \textit{Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování} Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/u75358/. [cit. 2024-04-19].
Jak správně citovat práci
SVOBODA, Luděk. Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Práce na příbuzné téma
-
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
Miroslav Šibrava -
Studijní opora předmětu stolničení - Víno
Barbora Gregorová