Luděk SVOBODA

Bachelor's thesis

Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování

The Technological Intervention for the Restriction of Biochemical Changes of Grape Wine During Storage
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá výrobou, skladováním a správným zacházením s vínem za účelem vyprodukování co nejkvalitnějšího produktu určeného ke konzumaci. Práce je rozčleněna do sedmi kapitol. První kapitola se krátce zabývá historií pěstování révy vinné. Druhá kapitola se zabývá opět krátce rody a odrůdami révy vinné. Třetí kapitola zahrnuje výrobu vína od růstu a sběru hroznů až po stabilizaci hotového …viac
Abstract:
This bachelor thesis deals with production, storage and proper manipulation with wine to produce the highest quality of final wine. This thesis is divided into seven chapters. First chapter briefly describes history of growing vine. Second chapter deals with kinds and types of grapevines. Third chapter describes production of wine from grapes growing to final wine stabilization. The fourth chapter …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013
Zverejniť od: 15. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Pavel Hanuštiak

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SVOBODA, Luděk. Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy

Práce na příbuzné téma