Bezpečnostní opatření u školních zařízení k zabránění vstupu nežádoucích osob – Vojtěch Dragoun
Vojtěch Dragoun
Bakalářská práce
Bezpečnostní opatření u školních zařízení k zabránění vstupu nežádoucích osob
Security measures at school facilities to prevent the entry of unwanted persons
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo na základě literární rešerše popsat současné možnosti zabezpečení školních zařízení včetně legislativní úpravy, následně porovnat dvě školní zařízení a na základě zjištěných dat navrhnout případná opatření. K posouzení vnímání bezpečnosti studenty byl distribuován standardizovaný dotazník s 15 uzavřenými otázkami s použitím pětibodové Likertovy škály. Dotazník byl upraven …víceAbstract:
The aim of this bachelor's thesis was to describe the current possibilities of securing school facilities, including legislative regulations, and then to compare two school facilities and propose possible measures based on the data. A standardized questionnaire with 15 closed-ended questions using a five-point Likert scale was distributed to assess students' perceptions of security. The questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/raiwo/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2024
- Vedoucí: PhDr. Ingrid Matoušková, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Milan Polívka
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Práce na příbuzné téma
-
Usable Security for User Authentication
Agáta Kružíková -
On selected end-user issues in usable security
Vlasta Šťavová -
Trans-Eurasian Security System and Zbigniew Brzezinski's Impact on Security Futorology\nl{}
Pawel Grzegorczyk -
Benefity v organizaci Canis Safety a.s. jako motivační faktor zaměstnanců
Sandra Ratajová -
Application of gas chromatography coupled to various types of mass spectrometric detectors for quality and safety evaluation of selected foodstuffs
Michal Stupák