Bc. Eva TRIPSKÁ

Diplomová práce

Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování

Consumption basket boarding people with celiac disease and differences in diet
Anotace:
Diplomová práce řeší problematiku Spotřebního koše celiatiků, způsoby organizace stravování mimo domov a rozdíly v energetickém a nutričním obsahu živin při přechodu na dietní stravu.
Abstract:
This document deals the consumer basket of people with celiac disease, ways of organizing strategy outside the home, and differences in the energy and nutrient content of individual nutrients in the transition to the diet.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 14977

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2010
  • Vedoucí: prof. Ing. Stanislav Kráčmar, DrSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

TRIPSKÁ, Eva. Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin