Hana NENUTILOVÁ

Bachelor's thesis

Možnosti přípravy kosmetických emulzí

Possibilities of preparation cosmetic emulsions
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce je charakteristika emulzí. Způsoby jejich stabilizace. Popisy přípravy klasických emulzí, mikroemulzí a nanoemulzí, složených emulzí. V poslední části práce jsou uvedeny některé konkrétní složení emulzí a jejich přípravy.
Abstract:
The aim of this thesis is the characterization of emulsion. Methods for their stabilization. Descriptions of the preparation of classic emulsion, microemulsion and nanoemulsion, multiple emulsion. The last part presents some specific formulation of emulsions and their preparation.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2010
Identifikátor: 14846

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NENUTILOVÁ, Hana. Možnosti přípravy kosmetických emulzí. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies