Václav Sikora

Diplomová práce

Železobetonová konstrukce polyfunkčního domu

Reinforced concrete structure of multifunctional building
Anotace:
Předmětem této diplomové práce je statický posudek vybraných nosných prvků železobetonové konstrukce budovy střední školy. Práce je zaměřena na výpočetní část. V příloze lze nalézt výkresovou dokumentaci, která obsahuje výkresy výztuže navržených nosných prvků.
Abstract:
The diploma thesis is a static assessment of the selected structural elements of the reinforced concrete structure of a high school building. The major part is based on computational part. In the annex can be found drawing documentation, which contains drawings of the reinforcement of the selected elements.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 11. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 1. 2021
  • Vedoucí: Pavlína Matečková
  • Oponent: Ivana Strnadová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava