Metody atomové spektroskopie pro stanovení geografického původu potravinářských výrobků – Lívia Knapčoková
Lívia Knapčoková
Bakalářská práce
Metody atomové spektroskopie pro stanovení geografického původu potravinářských výrobků
Atomic spectroscopy methods for determiniation of geographical origin of food products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KNAPČOKOVÁ, Lívia. \textit{Metody atomové spektroskopie pro stanovení geografického původu potravinářských výrobků}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta chemicko-inženýrská. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ucqase/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta chemicko-inženýrskáBakalářský studijní program:
Analytická a forenzní chemie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.