Stepan Zeleny

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Zásadní rozdíly ve vlastnostech biopotravin a běžných potravin

Anotace:
Absolventská práce se zaměřuje na srovnání skupin potravin s označením biopotraviny a potraviny běžného typu z mikrobiologického hlediska. V teoretické části jsou potraviny porovnávány z legislativního hlediska. Zde jsou poté rozděleny některé choroby způsobené mikrooganismy, které jsou technologicky škodlivé u běžných potravin. V praktické části jsou mikrobiologické postupy, které byly při rozborech …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Ing. Helena Valentová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.