Zásadní rozdíly ve vlastnostech biopotravin a běžných potravin – Stepan Zeleny
Stepan Zeleny
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Zásadní rozdíly ve vlastnostech biopotravin a běžných potravin
Anotace:
Absolventská práce se zaměřuje na srovnání skupin potravin s označením biopotraviny a potraviny běžného typu z mikrobiologického hlediska. V teoretické části jsou potraviny porovnávány z legislativního hlediska. Zde jsou poté rozděleny některé choroby způsobené mikrooganismy, které jsou technologicky škodlivé u běžných potravin. V praktické části jsou mikrobiologické postupy, které byly při rozborech …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Oponent: Ing. Helena Valentová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZELENY, Stepan. \textit{Zásadní rozdíly ve vlastnostech biopotravin a běžných potravin}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/uct5rb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.