Ing. Eva WEISEROVÁ

Master's thesis

Změny distribuce dusíkatých látek v průběhu zrání eidamských sýrů

Changes of nitrogen substances distribution during ripening in Dutch-type cheeses
Abstract:
Teoretická část práce je zaměřena na technologii výroby sýrů eidamského typu a na bio-chemické procesy, které probíhají v průběhu zrání sýrů. Praktická část se zabývá zracím pokusem, který simuloval zrání eidamských sýrů za 3 od-lišných skladovacích podmínek. Byly provedeny chemické analýzy, které byly zaměřeny zejména na změny distribuce dusíkatých látek v jednotlivých vrstvách vzorků (stanovení obsahu …more
Abstract:
The theoretical part of master thesis is about production technology of Dutch{--}type cheeses and biochemical processes during the cheeses ripening. The practical part deals with experiment to simulate Dutch-type cheeses ripening from 3 different storage conditions. Chemical analysis were set up to analyse changes in the distri-bution of nitrogen compounds in various layers of the sample (to determine …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2009
Accessible from:: 19. 5. 2009
Identifier: 12518

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

WEISEROVÁ, Eva. Změny distribuce dusíkatých látek v průběhu zrání eidamských sýrů. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 19. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.