Veronika PŘIKRYLOVÁ

Bachelor's thesis

Alimentární onemocnění virového původu

Alimentary Diseases of Viral Origin
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá nemocemi, které jsou způsobeny viry a přenášeny prostřednictvím potravin. Práce popisuje způsoby přenosu na jedince, průběh nemoci a možnosti léčby. V práci jsou uvedeny zásady pro prevenci alimentárních onemocnění.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the diseases that are caused by a virus and transmitted through food. This work describes methods to transfer the individual, course of the disease and treatment options. In work out the principles for the prevention of alimentary dinase.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2014
Accessible from:: 14. 5. 2014

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

PŘIKRYLOVÁ, Veronika. Alimentární onemocnění virového původu. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 14. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy