Charakterizace těkavých sloučenin v různých druzích koření získaných alternativními technologiemi – Bc. Gabriela Fritschová
Bc. Gabriela Fritschová
Diplomová práce
Charakterizace těkavých sloučenin v různých druzích koření získaných alternativními technologiemi
Characterization of volatiles in various spices obtained by alternative technologies
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRITSCHOVÁ, Gabriela. \textit{Charakterizace těkavých sloučenin v různých druzích koření získaných alternativními technologiemi}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ueavrf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.