Šimon Jančura
Bachelor's thesis
Stabilizace vín u malovinařů
Wine stabilization in small-scale producers
Abstract:
Bakalářská práce na téma ,,Stabilizace vín u malovinařů“ se zabývá problematikou procesu výroby vína, jeho finalizace, stabilizace a lahvování v podmínkách malých vinařů. Pojednává o zákalech ve víně a doporučení prevence u malovinařů a vinařských podnicích. Práce se věnuje základní hygieně a sanitace u malovinařů a ve vinařských podnicích. V jednotlivých kapitolách je popsané, jak poznáme jednotlivé …moreAbstract:
The bachelor thesis "Wine stabilization in small-scale producers" deals with the process of wine production, its finalization, stabilization and bottling in conditions of small-scale winemakers. The work deals with hazes in wine and recommen-dations of prevention in small-scale wineries and winemakers. The thesis deals with basic hygiene and sanitation in small-scale wineries and winemakers. The individual …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Božena Průšová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
-
Hodnocení krystalické stability vín.
Roman Popp -
Stabilizace termolabilních bílkovin ve víně
Tereza Koblížková -
Imobilizace a charakterizace bromelainu na magnetických nosičích a jeho využití při stabilizaci vína
Jana ROHÁLOVÁ -
Application of New Filtration Materials in Wine Production
Lucie Filipová -
Aplikace filtračních technologií při výrobě vín
Tereza Hůsková -
MALDI hmotnostní spektrometrie proteinů ve vzorcích vína: použití interních proteinových standardů pro kvantifikaci
Michaela RAŠKOVÁ -
Stabilizace termolabilních bílkovin ve víně
Tereza Koblížková -
Vliv autolýzy kvasinek na senzorické vlastnosti červeného vína
Martin Hádlík