Šimon Jančura
Bakalářská práce
Stabilizace vín u malovinařů
Wine stabilization in small-scale producers
Anotace:
Bakalářská práce na téma ,,Stabilizace vín u malovinařů“ se zabývá problematikou procesu výroby vína, jeho finalizace, stabilizace a lahvování v podmínkách malých vinařů. Pojednává o zákalech ve víně a doporučení prevence u malovinařů a vinařských podnicích. Práce se věnuje základní hygieně a sanitace u malovinařů a ve vinařských podnicích. V jednotlivých kapitolách je popsané, jak poznáme jednotlivé …víceAbstract:
The bachelor thesis "Wine stabilization in small-scale producers" deals with the process of wine production, its finalization, stabilization and bottling in conditions of small-scale winemakers. The work deals with hazes in wine and recommen-dations of prevention in small-scale wineries and winemakers. The thesis deals with basic hygiene and sanitation in small-scale wineries and winemakers. The individual …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Božena Průšová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení krystalické stability vín.
Roman Popp -
Stabilizace termolabilních bílkovin ve víně
Tereza Koblížková -
Imobilizace a charakterizace bromelainu na magnetických nosičích a jeho využití při stabilizaci vína
Jana ROHÁLOVÁ -
Application of New Filtration Materials in Wine Production
Lucie Filipová -
MALDI hmotnostní spektrometrie proteinů ve vzorcích vína: použití interních proteinových standardů pro kvantifikaci
Michaela RAŠKOVÁ -
Stabilizace termolabilních bílkovin ve víně
Tereza Koblížková -
Vliv autolýzy kvasinek na senzorické vlastnosti červeného vína
Martin Hádlík -
Sledování parametrů zrání mladého bílého vína
Petra Šťavíková