Studentská mobilita programu ERASMUS: akademický a osobní přínos pro studenta VŠH – Ing. Lucie Německá
Ing. Lucie Německá
Master's thesis
Studentská mobilita programu ERASMUS: akademický a osobní přínos pro studenta VŠH
ERASMUS Student Mobility: Analysis of the Academic and Personal Contribution to a IHM Student
Abstract:
Diplomová práce se zabývá komparací osobního a akademického přínosu, který studijní program Erasmus přináší studentovi VŠH .Cílem je pomocí kvantitativního výzkumu stanovení významnějšího z přínosů. Teoretická část se zabývá studijním programem Erasmus a veškerou problematikou, která je s ním spojena. Dále je pospána historie programu Erasmus na VŠH a uvedeny základní statistické údaje. Analytická …moreAbstract:
This thesis is focused on the comparison of personal and academic benefits that Erasmus studying programme brings to student of IHM. Objective is to determine the quantitative analysis of the more significant benefits. The theoretical part deals with the Erasmus study programme and all the problems that are associated with it. Further it describes the history of the Erasmus programme at the IHM and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/5797/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2013
- Supervisor: Mgr. Dagmar Lanská
- Reader: Ing. Zuzana Roldánová, MSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
Natálie Válkyová -
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
Nadezhda Novichkova -
Analysis of Customer Satisfaction in Czech Teahouses
Diana Korosteleva -
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
Sebastian Zahradník -
The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
Veronika Vybíralíková -
Financial sources of funding for a new business
Oleksii Bovan -
Analysis of wine and spirit educational systems in central Europe
Alina Zagretdinova -
Návrh komunikačního mixu pro Vysokou školu hotelovou v Praze 8, spol. s r.o.
Klára Chalupecká