Jiří KUBÍK
Bachelor's thesis
Vliv původu potravin na zdraví člověka
The issue of organic agriculture and its application on consumer food market
Abstract:
Bakalářská práce popisuje různé metody produkce potravin, shrnuje vývoj ekologického zemědělství a některé jeho směry. Porovnává tyto možnosti vzhledem k jejich vlivu na lidské zdraví. Praktická část se skládá z dotazníku a jeho vyhodnocení. Úkolem dotazníku bylo prozkoumat spotřebitelské chování vegetariánů a jejich vztah k produktům ekologického zemědělství.Abstract:
This bachelor thesis describes a diferent methods of food production, summarizes the development of the organic agriculture and some of its trends and directions. It compares these options due due to their effects on human health. The practical part consists of the questionnaire, its analysis and assessment. The function of the questionnaire was the survey of vegetarians' consumer behavior and their …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Accessible from:: 22. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Ladislav Skořepa, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KUBÍK, Jiří. Vliv původu potravin na zdraví člověka. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture Specialization / Land Adjustment and Real Estate Trade
Theses on a related topic
-
Pesticidy a jejich metabolity v ekologické produkci zeleniny – je bio skutečně bio?
Eliška Vašáková -
Srovnání právních požadavků na přiznání ceritifkace "bio potravina" v USA a ve vybraných jurisdikcích EU
Barbora Ševčíková -
Segmentace trhu bio potravin
Barbora Doležalová -
Permakultura jako forma využitelná pro lokální produkci bio zeleniny
Tereza Žitná -
Značka kvality BIO potravin pohledem spotřebitelů v Pardubickém kraji
Michal Rozsévač -
Chování spotřebitele na trhu s regionálními a bio potravinami
Jan Fiala -
Cenové srovnání vybraných produktových kategorií bio a konvenčních potravin
Sabina Hummelova -
Bio hotely a jejich vliv na životní prostředí
Daniela RAJTOROVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights