Analýza alimentárního rizika - výroba konzerv – Veronika Čábelová
Veronika Čábelová
Bachelor's thesis
Analýza alimentárního rizika - výroba konzerv
Analysis of alimentary risk - production of canned food
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výrobou konzerv a analýzou alimentárního rizika při zpracování surovin a výrobě konzerv. Popisuje vhodné suroviny ke konzervaci, od jejich úpravy, přes použití vhodného obalového materiálu, až po samotnou výrobu. Práce se také zabývá analýzou alimentárního rizika při jejich výrobě a možností kontaminace širokou škálou mikroorganismů během celého technologického procesu. Zmíněna …moreAbstract:
This bachelor thesis is about production of canned food and analysis of alimentary risk during elaboration of resources and production of canned food. It's describing appropriate resources for conservation, from their adjustments, through usage of appropriate packaging material, to production itself. This thesis also deals with analysis of alimentary risk during production and posibility of contamination …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
- Reader: Martina Kosařová, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Patogenní mikroorganismy v mléce
Tomáš Krejča -
Patogenní mikroorganismy v potravinách
Barbora Moravcová -
Mikroorganismy jako původci alimentárních onemocnění
Marek Hloch -
Patogenní mikroorganismy v potravinách
Barbora Moravcová -
Mikroorganismy a jejich riziko v pitné vodě
Simona Prachařová -
Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
Pavlína Dočekalová -
Patogenní mikroorganismy v mléce a mléčných výrobcích
Anna Hyžáková -
Inhibiční účinek přírodních látek rostlinného původu na technologicky významné mikroorganismy
Marek Hloch