Veronika Čábelová

Bachelor's thesis

Analýza alimentárního rizika - výroba konzerv

Analysis of alimentary risk - production of canned food
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výrobou konzerv a analýzou alimentárního rizika při zpracování surovin a výrobě konzerv. Popisuje vhodné suroviny ke konzervaci, od jejich úpravy, přes použití vhodného obalového materiálu, až po samotnou výrobu. Práce se také zabývá analýzou alimentárního rizika při jejich výrobě a možností kontaminace širokou škálou mikroorganismů během celého technologického procesu. Zmíněna …more
Abstract:
This bachelor thesis is about production of canned food and analysis of alimentary risk during elaboration of resources and production of canned food. It's describing appropriate resources for conservation, from their adjustments, through usage of appropriate packaging material, to production itself. This thesis also deals with analysis of alimentary risk during production and posibility of contamination …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
  • Reader: Martina Kosařová, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology