Veronika Čábelová

Bakalářská práce

Analýza alimentárního rizika - výroba konzerv

Analysis of alimentary risk - production of canned food
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výrobou konzerv a analýzou alimentárního rizika při zpracování surovin a výrobě konzerv. Popisuje vhodné suroviny ke konzervaci, od jejich úpravy, přes použití vhodného obalového materiálu, až po samotnou výrobu. Práce se také zabývá analýzou alimentárního rizika při jejich výrobě a možností kontaminace širokou škálou mikroorganismů během celého technologického procesu. Zmíněna …více
Abstract:
This bachelor thesis is about production of canned food and analysis of alimentary risk during elaboration of resources and production of canned food. It's describing appropriate resources for conservation, from their adjustments, through usage of appropriate packaging material, to production itself. This thesis also deals with analysis of alimentary risk during production and posibility of contamination …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
  • Oponent: Martina Kosařová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin