Bc. Simona Průchová, DiS.

Diplomová práce

Faktory ovlivňující množství vitaminu C v zeleném koření

Factors influencing an amount of vitamin C in green spice
Anotace:
Diplomová práce se zabývá vybranými druhy zeleného koření jako jsou Mentha longifolia L., Mentha spicata L., Mentha tomentosa Sm. 'Fíková', Mentha suaveolens Ehrt. 'Jablečná', Mentha piperita 'Persephone', Origanum vulgare L., Origanum heracleoticum L., Origanum vulgare L.'Aureum', Origanum vulgare L. 'Thumbles variety', Satureja montana L., Satureja hortensis L., Salvia glutinosa L., Salvia verbanaca …více
Abstract:
The thesis deals with particular green spice like Mentha longifolia L., Mentha spicata L., Mentha tomentosa Sm. 'Fíková', Mentha suaveolens Ehrt. 'Jablečná', Mentha piperita 'Persephone', Origanum vulgare L., Origanum heracleoticum L., Origanum vulgare L.'Aureum', Origanum vulgare L. 'Thumbles variety', Satureja montana L., Satureja hortensis L., Salvia glutinosa L., Salvia verbanaca L., Salvia verticilata …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Jarmila Neugebauerová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta