Ing. Michal Prokop

Diplomová práce

Inovace služeb v hotelnictví a gastronomii

Innovation of Services in the Hotel Industry and in Gastronomy
Abstract:
PROKOP, Michal. The Innovation of services in Hospitality and gastronomy. [Master’s Dissertation]. The Institute of Hospitality Management. Prague: 2013. 94 p. This master’s thesis is devoted to the basic conception of innovation - definition of innovation, types and importance of innovations as well as risk which are the part of innovation processes. In the first part, the thesis focuses on theoretical …více
Abstract:
PROKOP, Michal. Inovace služeb v hotelnictví a gastronómii. [Diplomová práca]. Vysoká škola hotelová. Praha : 2013. 94 s. Práca sa zaoberá základnými pojmami inovácií - ako sú definícia inovácií, druhy a význam inovácií ako aj riziká spojené s inovačným procesom s prihliadnutím na hotelové odvetvie. V prvej časti sa práca orientuje na teoretickú problematiku týchto pojmov, druhá časť je venovaná odbytovému …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedoucí: doc. Ing. Věra Košteková, CSc.
  • Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství