Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov. – Bc. Mária Horečná
Bc. Mária Horečná
Diplomová práce
Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.
Hodnocení kvality vstupních surovin a jejich třídění při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků.
Jazyk práce: slovinština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOREČNÁ, Mária. \textit{Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/uijboy/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.