Robustnost spektrometrického stanovení železa, manganu, mědi a zinku v potravinách ve vztahu k podmínkám měření – Kristýna Caltová
Kristýna Caltová
Bachelor's thesis
Robustnost spektrometrického stanovení železa, manganu, mědi a zinku v potravinách ve vztahu k podmínkám měření
Ruggedness of spectrometric determination of iron, manganese, copper and zinc in food in relation to measurement conditions
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2019
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CALTOVÁ, Kristýna. \textit{Robustnost spektrometrického stanovení železa, manganu, mědi a zinku v potravinách ve vztahu k podmínkám měření}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Available from: https://theses.cz/id/uj09ww/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.