Robustnost spektrometrického stanovení železa, manganu, mědi a zinku v potravinách ve vztahu k podmínkám měření – Kristýna Caltová
Kristýna Caltová
Bachelor's thesis
Robustnost spektrometrického stanovení železa, manganu, mědi a zinku v potravinách ve vztahu k podmínkám měření
Ruggedness of spectrometric determination of iron, manganese, copper and zinc in food in relation to measurement conditions
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CALTOVÁ, Kristýna. \textit{Robustnost spektrometrického stanovení železa, manganu, mědi a zinku v potravinách ve vztahu k podmínkám měření}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/uj09ww/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.