Bc. Monika Hromková

Bakalářská práce

Cukrářská dílna pro žáky a její vybavení

Confectionery workshop for students and their equipment
Anotace:
Práce pojednává o cukrářské dílně a jejím vybavením. Rozebírá základní pedagogické dokumenty, profil absolventa, jeho dispozice a kompetence. Návrh cukrářského provozu tak, aby vyhovoval všem právním předpisům, vyhláškám, hygienickým normám. Základní cukrářské stroje, bezpečnost práce a hygiena na pracovišti.
Abstract:
The work is about confectionary work shop and its equipment. It analyzes the basic pedagogical documents, graduate profile, student's disposition and competence.Design of confectionery operations to meet all laws, decrees, hygienic standards. Basic confectionary machines, safety work and hygiene in the workplace.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 12. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 1. 2012
  • Vedoucí: Mgr. Bc. Pavla Dvořáková
  • Oponent: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta