Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s. – Zuzana TÁCHOVÁ
Zuzana TÁCHOVÁ
Bakalářská práce
Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.
Organoleptic qualities of catering provided to students in students´cafeteria of the South Bohemian University ,Ceske Budejovice as compared with the catering delivered to clients of the South Bohemian Hospital ,Ceske Budejovice, a.s.
Anotace:
V bakalářské práci, jak již z názvu vyplývá, se zabývám kvalitou a organoleptickými vlastnostmi stravy připravované v Menze Jihočeské univerzity.V teoretické části práce se snažím pomocí literatury popsat základní zásady a složení kvalitní a zdravé stravy, popisuji historii a základní informace o klinické dietologii a vysvětluji důležitost organoleptických vlastností stravy. Dále se zde zabývám problematikou …víceAbstract:
The thesis, as the title suggests, deals with the quality and organoleptic characteristics of meals prepared in the Students´ canteen of the University of South Bohemia. In the theoretical part the basic principles and composition of a quality and healthy diet are described with the use of literature, the history and basic information about clinical dietology is mentioned and the importance of organoleptic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2010
Zveřejnit od: 4. 5. 2010
Identifikátor:
16302
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Marie Nosková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TÁCHOVÁ, Zuzana. \textit{Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2010. Dostupné z: https://theses.cz/id/ukqcva/.
Jak správně citovat práci
TÁCHOVÁ, Zuzana. Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.. Č. Bud., 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 05. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2010 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Implementace dietního stravování do školských zařízení
Vendula Slámová -
Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství
Pavlína Kobrová -
Spokojenost pacientů s dietním systémem ve zdravotnickém zařízení
Lucie BECHYŇOVÁ -
Podávání stravy nemocným v nemocničním zařízení
Tatiana NITA -
Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob
Tereza Kubečková -
Výživa lidské populace a její dopad na zdraví člověka
Markéta MIKOVCOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva