Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik – Kateřina Šebestová
Kateřina Šebestová
Bachelor's thesis
Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik
Probiotic high-fat dairy products
Anotácia:
Cílem bakalářské práce bylo shrnout současné poznatky týkající se aplikace probiotických kultur mikroorganismů do vysokotučných potravinářských matric, mléčných i nemléčných, a zjistit jejich potenciál pro vývoj probiotických sušenek. Probiotika jsou definována jako živoucí mikroorganismy, které po požití v určitém množství poskytují konzumentovi zdravotní výhody nad rámec základní výživy. Lze je požívat …viacAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to summarise the current knowledge about application of probiotic culture of microorganisms into high-fat food matrixes (dairy or non-dairy) and their potential for devolepment of probiotic cookies. Probiotics are defined as living microorganisms which provide specific health benefits when consumed in a certain amount. They could be consumed in the form of commercially …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Miroslava Potůčková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠEBESTOVÁ, Kateřina. \textit{Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/um503z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Nutrition and Foodstuffs
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva