Thu Hang Dangová
Bachelor's thesis
Vietnamská gastronomie v Praze
Vietnamese gastronomy in Prague
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je představit vietnamskou gastronomii v Praze se zaměřením na vietnamské kavárny, jmenovitě kavárny Anthill a Cafefin. Bakalářská páce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Byly zde použity metody syntézy, pozorování, deskripce, indukce a dedukce. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy cestovního ruchu, je obecně představen Vietnam, jeho kultura a zvyklosti …moreAbstract:
The purpose of this bachelor thesis is to introduce vietnamese gastronomy in Prague with focus on Vietnamese café’s – specifically café Anthill and Cafefin. This thesis is divided into theoretical and practical parts. The methods used, while writing the bachelor thesis were synthesis, observation, description, induction and deduction. The theoretical part of the thesis is dedicated to defining basic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 10. 2018
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/79687
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2020
- Supervisor: Jiří Vaníček
- Reader: Blanka Bejdáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/79687
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány
Tatiana Agafontseva -
Social media and its role in gastronomy
Aleksandra Tolstykh -
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko