Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov – Dagmar VEVERKOVÁ
Dagmar VEVERKOVÁ
Bachelor's thesis
Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov
The Quality of School Meals at the Elementary School and the Nursery School and in the School Canteen in the Children´s Home in Budkov
Anotácia:
Stravování mimo domov má veliký společenský význam, který stále stoupá, a to nejen ve vyspělých zemích, ale také v České republice, kde většina lidí konzumuje minimálně jedno jídlo mimo domov. Tato práce je zaměřena na kvalitu stravování dětí ve dvou organizacích. Jednou z nich je Dětský domov Budkov a druhou organizací je Základní škola Budkov. Teoretická část bakalářské práce se věnuje obecným poznatkům …viacAbstract:
Eating outside the home is of great social significance, and its importance is increasing not only in the developed countries, but also in the Czech Republic, where most people have at least one daily meal outside their homes. This is the reason my bachelor?s thesis is dedicated to the quality of catering in two organizations. One of them is Dětský domov Budkov (Children?s Home in Budkov), and the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zverejniť od: 2. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: RNDr. Jana Krejsová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VEVERKOVÁ, Dagmar. \textit{Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Health and Social Studies. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/un5j9d/.
Jak správně citovat práci
VEVERKOVÁ, Dagmar. Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / odbor:
Public Health Service / Public Health Protection
Práce na příbuzné téma
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Vladimír Hybler -
Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování
Václav Simmerl -
Biopotraviny ve veřejném stravování
Tereza Klírová -
Hodnocení plnění spotřebních košů ve vybraných mateřských školách okresu Vyškov
Kristýna POPOVIČOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva