Právní a ekonomické aspekty označování potravin – Bc. Ladislava Šedá
Bc. Ladislava Šedá
Bakalářská práce
Právní a ekonomické aspekty označování potravin
Legal and Economic Aspects of the Food Labeling
Anotace:
Předmětem bakalářské práce „Právní a ekonomické aspekty označování potravin“ je identifikace právních a ekonomických dopadů na spotřebitele, výrobce a trh v souvislosti s novou právní úpravou označování potravin se zaměřením na oblast označování alergenů a výživových hodnot.Abstract:
The goal of the submitted thesis „Legal and economics aspects of the food labeling“ is an identification of the legal and economist impact on cosumers, producers and the market related with new legislation of the food labeling with a focus on allergen and nutritional values.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/a7vw0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
- Vedoucí: Dr Mgr. Damian Czudek, Ph.D.
- Oponent: Ing. Eva Tomášková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Finance a účetnictví / Finance a právo
Práce na příbuzné téma
-
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
Martin Kičmer -
Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou
David Petrašovský -
Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu
Marek Strečanský -
Plísně jako závažný alergen
Tereza Soukupová -
Označování alergenů na potravinách a pokrmech z pohledu spotřebitele
Libor Pazdera -
Označování alergenů u pokrmů v České republice
Nela Luzertová -
Alimentární nákazy a otravy a alergeny v potravinách
Zdeňka Davídková -
Alergeny ve stravě dětí školního věku
Veronika Pelikánová