Zuzana Pyšová

Diplomová práce

Identifikace postojů zákazníků ke značce BIO - produkt ekologického zemědělství

Identifying Customers' Attitudes towards the Label BIO - Product of Organic Farming
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo analyzovat postoje zákazníků ke značce BIO – produkt ekologického zemědělství. Mezi vedlejší cíle výzkumu patřilo především zjištění, zda je tato značka v povědomí spotřebitelů, zda vědí, co znamená a zda této značce důvěřují. V teoretické části jsou popsány základní definice týkající se chování spotřebitele, značek a značek kvality. Třetí kapitola je zaměřená na charakteristiku …více
Abstract:
The aim of the thesis was to analyze consumers´ attitudes towards quality label BIO – Product of Organic Farming. Moreover, the thesis aimed to determine whether consumers are aware of this quality label, whether its meaning is well-known and if consumers find the label trustworthy. The theoretical part of this thesis describes fundamental definitions of consumer behavior, definition of label as such …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
  • Vedoucí: Šárka Velčovská
  • Oponent: Jana Valdmannová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava