Detekce falšování výrobků z ovčího nebo kozího mléka přídavkem mléka kravského – Bc. Martina Zemanová
Bc. Martina Zemanová
Bakalářská práce
Detekce falšování výrobků z ovčího nebo kozího mléka přídavkem mléka kravského
Detection of adulteration of goat or sheep milk by addition of cow milk
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZEMANOVÁ, Martina. \textit{Detekce falšování výrobků z ovčího nebo kozího mléka přídavkem mléka kravského}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/upmeui/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.