Bc. Alexandra Brabcová

Diplomová práce

Podnikatelský plán na otevření bistra s vlastní výrobnou produktů a rozvážkovou službou.

Business plan for the opening of bistro with own production of products and delivery services.
Anotace:
Cílem této diplomové práce na téma "Podnikatelský plán na otevření bistra s vlastní výrobnou produktů a rozvážkovou službou" je vytvoření podnikatelského plánu, který prokáže, zda je náš záměr reálný a proveditelný. První část práce se zaměřuje na vysvětlení teorie podnikání v České republice. Druhá část práce se zaměřuje na marketingový průzkum a analýzu konkurence. Třetí část práce je samostatný …více
Abstract:
The purpose of this study is to create a business plan for a bistro with its own homemade food production and delivery service as well as determine potential success of such plan. The first part describes the basic legal principals of the business environment in the Czech Republic. The analytical part of the study deals with market research, opportunity recognition and competition analysis. The third …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 11. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
  • Vedoucí: Ing. Jan Jiran
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma