Bc. Alexandra Brabcová

Master's thesis

Podnikatelský plán na otevření bistra s vlastní výrobnou produktů a rozvážkovou službou.

Business plan for the opening of bistro with own production of products and delivery services.
Abstract:
Cílem této diplomové práce na téma "Podnikatelský plán na otevření bistra s vlastní výrobnou produktů a rozvážkovou službou" je vytvoření podnikatelského plánu, který prokáže, zda je náš záměr reálný a proveditelný. První část práce se zaměřuje na vysvětlení teorie podnikání v České republice. Druhá část práce se zaměřuje na marketingový průzkum a analýzu konkurence. Třetí část práce je samostatný …more
Abstract:
The purpose of this study is to create a business plan for a bistro with its own homemade food production and delivery service as well as determine potential success of such plan. The first part describes the basic legal principals of the business environment in the Czech Republic. The analytical part of the study deals with market research, opportunity recognition and competition analysis. The third …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 11. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 1. 2015
  • Supervisor: Ing. Jan Jiran
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management

Theses on a related topic