Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů – Michaela Kamenická
Michaela Kamenická
Bachelor's thesis
Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů
Technology of whey protein concentrate
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby syrovátkových bílkovinných koncentrátů. Práce se zaměřuje na popis výchozích surovin a na technologický postup vedoucí k získání finálního produktu. Dále se zabývá významem těchto koncentrátů ve výživě člověka. V závěrečné části práce je kladen důraz na průzkum trhu a dostupnost syrovátkových bílkovinných koncentrátů v České republice.Abstract:
This bachelor thesis deals with the whey protein concentrates technology. It is focused on the description of the raw materials and on the technological processes leading to the final product. It also deals with the importance of these concentrates in the human nutrition. The final part of this thesis focuses on the market survey and the whey protein concentrates availability in the Czech Republic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 6. 2018
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KAMENICKÁ, Michaela. \textit{Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů}. Online. Bachelor's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2018. Available from: https://theses.cz/id/uqynp2/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kamenická, Michaela. Technologie výroby syrovátkových proteinových koncentrátů. Pardubice, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs
Theses on a related topic
-
Syrovátka ve výživě člověka
Taťána Dangová -
Složení a význam mléčné bílkoviny
Jolana Trojáčková -
Syrovátka a její využití nejen v potravinářství
Adéla Misařová