Michaela DOBEŠKOVÁ, DiS.
Bachelor's thesis
Technologie výroby octa
The Production Technology of Vinegar
Abstract:
Cílem bakalářské práce je popsání technologie výroby octa, ty jsem porovnala a vyhodnotila. Dále jsou zde charakterizovány mikroorganismy, které se podílí na kvašení, jednotlivé vlivy působící na kvašení, úprava a skladování octa a hodnocení kvality výrobků. Nakonec jsem charakterizovala použití tradičních i netradičních druhů ochucených octů.Abstract:
The objektive of my Bachelor´s dissertation is a description of a technology of vinegar´s production, that I have compared and evaluated. Furthermore there are characteristics of microorganisms that are a part of fermentation, single influences that nave an impact on a fermentation, preparation and stotiny of vinegar and evalution of duality of products. In the end I have defined a usaje of traditional …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 8. 2011
Identifier:
22721
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
DOBEŠKOVÁ, Michaela. Technologie výroby octa. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.