Michaela DOBEŠKOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Technologie výroby octa

The Production Technology of Vinegar
Anotace:
Cílem bakalářské práce je popsání technologie výroby octa, ty jsem porovnala a vyhodnotila. Dále jsou zde charakterizovány mikroorganismy, které se podílí na kvašení, jednotlivé vlivy působící na kvašení, úprava a skladování octa a hodnocení kvality výrobků. Nakonec jsem charakterizovala použití tradičních i netradičních druhů ochucených octů.
Abstract:
The objektive of my Bachelor´s dissertation is a description of a technology of vinegar´s production, that I have compared and evaluated. Furthermore there are characteristics of microorganisms that are a part of fermentation, single influences that nave an impact on a fermentation, preparation and stotiny of vinegar and evalution of duality of products. In the end I have defined a usaje of traditional …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 8. 2011
Identifikátor: 22721

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DOBEŠKOVÁ, Michaela. Technologie výroby octa. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.