Michaela DOBEŠKOVÁ, DiS.
Bakalářská práce
Technologie výroby octa
The Production Technology of Vinegar
Anotace:
Cílem bakalářské práce je popsání technologie výroby octa, ty jsem porovnala a vyhodnotila. Dále jsou zde charakterizovány mikroorganismy, které se podílí na kvašení, jednotlivé vlivy působící na kvašení, úprava a skladování octa a hodnocení kvality výrobků. Nakonec jsem charakterizovala použití tradičních i netradičních druhů ochucených octů.Abstract:
The objektive of my Bachelor´s dissertation is a description of a technology of vinegar´s production, that I have compared and evaluated. Furthermore there are characteristics of microorganisms that are a part of fermentation, single influences that nave an impact on a fermentation, preparation and stotiny of vinegar and evalution of duality of products. In the end I have defined a usaje of traditional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 8. 2011
Identifikátor:
22721
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DOBEŠKOVÁ, Michaela. Technologie výroby octa. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.