Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny – Hana SVOBODOVÁ
Hana SVOBODOVÁ
Bachelor's thesis
Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny
Consumer preferences for sustainable food - organic food
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá tématem Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny. Trend udržitelného rozvoje společnosti je nutné podpořit udržitelnou spotřebou, konkrétně spotřebou udržitelných potravin. Tato práce se zaměřuje na spotřebu biopotravin. Tyto potraviny jsou produkovány s maximálním ohledem na ochranu životního prostředí, ale dosud nejsou českými spotřebiteli dostatečně …moreAbstract:
The bachelor's thesis deals with the topic of Consumer preferences of sustainable food - organic food. The trend of sustainable development of society must be supported by sustainable consumption, specifically the consumption of sustainable food. This thesis focuses on the consumption of organic food. These foods are produced with the utmost regard for environmental protection, but they are still not …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 7. 2023
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SVOBODOVÁ, Hana. \textit{Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2023. Available from: https://theses.cz/id/usb5av/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SVOBODOVÁ, Hana. Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Economics and Management
Theses on a related topic
-
Spotřebitelské preference dvou generací na trhu biopotravin v České republice
Aneta Vejsová -
Spotřebitelské preference generace Y na trhu s biopotravinami v České republice
Andrea Dvořáková -
Informovanost veřejnosti o ekologickém zemědělství a jejich spotřebitelské preference pro biopotraviny
Markéta NĚMEČKOVÁ -
Informovanost veřejnosti o ekologickém zemědělství a jejich spotřebitelské preference pro biopotraviny
Markéta NĚMEČKOVÁ -
Preference spotřebitele při nákupu biopotravin
Pavla Mühlbachová -
Hmyz – potravina budúcnosti: ekonomický pohľad na možnosti využitia hmyzu ako potraviny
Jakub Jančovič -
Lokální potraviny v Kraji Vysočina
Dominika Veletová -
Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
Petr MRÁZ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights