Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny – Hana SVOBODOVÁ
Hana SVOBODOVÁ
Bakalářská práce
Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny
Consumer preferences for sustainable food - organic food
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tématem Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny. Trend udržitelného rozvoje společnosti je nutné podpořit udržitelnou spotřebou, konkrétně spotřebou udržitelných potravin. Tato práce se zaměřuje na spotřebu biopotravin. Tyto potraviny jsou produkovány s maximálním ohledem na ochranu životního prostředí, ale dosud nejsou českými spotřebiteli dostatečně …víceAbstract:
The bachelor's thesis deals with the topic of Consumer preferences of sustainable food - organic food. The trend of sustainable development of society must be supported by sustainable consumption, specifically the consumption of sustainable food. This thesis focuses on the consumption of organic food. These foods are produced with the utmost regard for environmental protection, but they are still not …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 7. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SVOBODOVÁ, Hana. Spotřebitelské preference udržitelných potravin - biopotraviny. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Spotřebitelské preference dvou generací na trhu biopotravin v České republice
Aneta Vejsová -
Spotřebitelské preference generace Y na trhu s biopotravinami v České republice
Andrea Dvořáková -
Informovanost veřejnosti o ekologickém zemědělství a jejich spotřebitelské preference pro biopotraviny
Markéta NĚMEČKOVÁ -
Informovanost veřejnosti o ekologickém zemědělství a jejich spotřebitelské preference pro biopotraviny
Markéta NĚMEČKOVÁ -
Preference spotřebitele při nákupu biopotravin
Pavla Mühlbachová -
Hmyz – potravina budúcnosti: ekonomický pohľad na možnosti využitia hmyzu ako potraviny
Jakub Jančovič -
Lokální potraviny v Kraji Vysočina
Dominika Veletová -
Malotechnologie výroby medovin a jejich fortifikace na funkční potraviny
Petr MRÁZ
Název
Vložil
Vloženo
Práva