Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů – Bc. Emílie Zárubová
Bc. Emílie Zárubová
Master's thesis
Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů
Monitoring the fermentability of worts for selected types of malt
Abstract:
V diplomové práci na téma „Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů“ byly zpracovány informace o fermentabilitě sladin, stupni prokvašení, extraktivních látkách a o faktorech, které je ovlivňují. Dále byla zpracována tématika, která se zabývá sladem, jeho výrobou, požadavky na slad a zejména druhy sladu. Jsou zahrnuty informace nejenom o konvenčním ječném sladu, ale také o některých …moreAbstract:
In my diploma thesis on the topic “Monitoring the fermentability of worts for selected types of malt” has been processed information on the fermentabilitity of worts, the degree of fermentation, extractive substances and the factors that affect them. Furthermore, the thesis processes themes, which deals with malt, its production, requirements for malt and especially types of malt. Information is included …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Reader: Josef Gattermayer, Ing., externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.