Influence of drying on final content of capsaicinoids in selected varieties of chili peppers – B.Sc. Cesar Orlando Fonseca Cruz
B.Sc. Cesar Orlando Fonseca Cruz
Master's thesis
Influence of drying on final content of capsaicinoids in selected varieties of chili peppers
Abstract:
Chili peppers from different Capsicum species are used worldwide in food preparations for their pungent flavour. Additionally, their nutritional value and health promoting substances has arisen the interest of food and pharmacological industries. The high demand for chili peppers makes necessary the use of drying for their preservation. Nonetheless, the drying process can influence the flavour and …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.
- Oponent: Pavel Klouček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FONSECA CRUZ, Cesar Orlando. \textit{Influence of drying on final content of capsaicinoids in selected varieties of chili peppers}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Tropical AgriSciences. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/uti7lj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesMaster programme / odbor:
Tropical Agriculture / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva