Influence of drying on final content of capsaicinoids in selected varieties of chili peppers – B.Sc. Cesar Orlando Fonseca Cruz
B.Sc. Cesar Orlando Fonseca Cruz
Diplomová práce
Influence of drying on final content of capsaicinoids in selected varieties of chili peppers
Abstract:
Chili peppers from different Capsicum species are used worldwide in food preparations for their pungent flavour. Additionally, their nutritional value and health promoting substances has arisen the interest of food and pharmacological industries. The high demand for chili peppers makes necessary the use of drying for their preservation. Nonetheless, the drying process can influence the flavour and …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.
- Oponent: Pavel Klouček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FONSECA CRUZ, Cesar Orlando. \textit{Influence of drying on final content of capsaicinoids in selected varieties of chili peppers}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/uti7lj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva