B.Sc. Cesar Orlando Fonseca Cruz

Diplomová práce

Influence of drying on final content of capsaicinoids in selected varieties of chili peppers

Abstract:
Chili peppers from different Capsicum species are used worldwide in food preparations for their pungent flavour. Additionally, their nutritional value and health promoting substances has arisen the interest of food and pharmacological industries. The high demand for chili peppers makes necessary the use of drying for their preservation. Nonetheless, the drying process can influence the flavour and …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.
  • Oponent: Pavel Klouček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses uti7lj uti7lj/2
28. 4. 2017
Složky
Soubory
Mach, J.
29. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.