Bc. Kateřina Joklová

Master's thesis

Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.

Possibilities of influencing liver pate parameters by choosing protein concentrates
Abstract:
Diplomová práce se zabývá možností náhrady vepřových kůží v játrových paštikách za proteinové koncentráty. Vyrobené vzorky z těchto koncentrátů, vepřových kůží a kůžové emulze jsou zde vzájemně porovnávány v chemických, texturních a senzorických parame-trech a to jak z hlediska okamžitého porovnání, tak i během skladování v různých teplot-ních podmínkách. Z chemických parametrů jsou zde sledovány pH …more
Abstract:
The thesis deals with the possibility how to substitute pork skins in pâté by protein concentrates. Samples produced from these concentrates, pork skins and skin emulsion are mutually compared in chemical, texture and sensory parameters both immediately and during storing under different temperature conditions. As far as chemical parameters are concerned ammonia content, pH, thiobarbiturate number …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2019

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Joklová, Kateřina. Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.. Zlín, 2019. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.