Bc. Kateřina Joklová

Master's thesis

Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.

Possibilities of influencing liver pate parameters by choosing protein concentrates
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá možností náhrady vepřových kůží v játrových paštikách za proteinové koncentráty. Vyrobené vzorky z těchto koncentrátů, vepřových kůží a kůžové emulze jsou zde vzájemně porovnávány v chemických, texturních a senzorických parame-trech a to jak z hlediska okamžitého porovnání, tak i během skladování v různých teplot-ních podmínkách. Z chemických parametrů jsou zde sledovány pH …viac
Abstract:
The thesis deals with the possibility how to substitute pork skins in pâté by protein concentrates. Samples produced from these concentrates, pork skins and skin emulsion are mutually compared in chemical, texture and sensory parameters both immediately and during storing under different temperature conditions. As far as chemical parameters are concerned ammonia content, pH, thiobarbiturate number …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Joklová, Kateřina. Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.. Zlín, 2019. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.