Příprava, charakterizace a antimikrobiální účinky lignin-stříbro nanočástic – Bc. Kamila Sokolíková
Bc. Kamila Sokolíková
Master's thesis
Příprava, charakterizace a antimikrobiální účinky lignin-stříbro nanočástic
Preparation, characterization and antimicrobial effects of lignin-silver nanoparticles
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOKOLÍKOVÁ, Kamila. \textit{Příprava, charakterizace a antimikrobiální účinky lignin-stříbro nanočástic}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/uucmp7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biotechnology and Bioengineering
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.