Lucie Blehová

Bakalářská práce

Kvalita potravin - aditiva

Food quality -- additives
Anotace:
Bakalářská práce na téma "Kvalita potravin - aditiva" se zabývá legislativním zabezpečením používání potravinových aditiv (přídatných látek) v České republice. Dále rozebírá aditiva z hlediska jejich funkcí v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka. Praktická část je zaměřena na názory spotřebitelů. Věnuje se i názorům odborníků a následně tyto dvě skupiny porovnává.
Abstract:
The bachelor thesis "Food quality -- additives" deals with the legislative security of using food additives in the Czech Republic. It is also concerned with the additives according to their food functions and influence on consumers' health. The practical part focuses on the opinions of consumers, which are finally compared with the opinions of experts.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 11. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2009
  • Vedoucí: Helena Kořánová
  • Oponent: Marie Hůlová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/13183